здравейте, от известно време карам ГТВ и до сега не съм срещал този проблем нито при ГТВ, нито при другите коли, които съм имал. При ляв завой от задна дясна гума се чува тракане, сякаш всеки момент ще си оставя гумата на завоя. колкото по-рязък е завоя толкова по бързо е тракането, при прав участък изчезва отново. някакви идеи какъв може да е проблема и евентуално цената по отстраняването. благодаря!
Известие
Collapse
No announcement yet.
кофти тракане
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от crashboy Покажи съобщениездравейте, от известно време карам ГТВ и до сега не съм срещал този проблем нито при ГТВ, нито при другите коли, които съм имал. При ляв завой от задна дясна гума се чува тракане, сякаш всеки момент ще си оставя гумата на завоя. колкото по-рязък е завоя толкова по бързо е тракането, при прав участък изчезва отново. някакви идеи какъв може да е проблема и евентуално цената по отстраняването. благодаря!
Провери си болтовете на джантите.
Ако имаш разбити втулки отзад носач опира в джантата в завой. Огледай я - ако е от това по джантата ще има наранявания
Виж за всеки случай и тампоните по ауспуха.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеАко не е хлабава джанта аз залагам на външното каре
Задно лиsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеЗадно ли
Не задно, предно. Ха ха нищо, че му се чува отзад. Нека го провери, ако не е джантата.Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
джантата със сигурност не е, това беше първото, което ми хрумна и на мен. а за звука със сигурност се чува отзад, за това гарантират хората, които съм возил и имат чувството, че нещо ще влезе при тях :Д и все пак ако е каре за каква пара става въпрос, ще чакам ли тотото или със скромна заплата ще се справя :Д
Comment
-
Първоначално публикувано от crashboy Покажи съобщениеджантата със сигурност не е, това беше първото, което ми хрумна и на мен. а за звука със сигурност се чува отзад, за това гарантират хората, които съм возил и имат чувството, че нещо ще влезе при тях :Д и все пак ако е каре за каква пара става въпрос, ще чакам ли тотото или със скромна заплата ще се справя :Д
Колега, закара я при Никито ( Ферарист ) да ти я погледнат за да караш по спокойно че може да е нещо притеснително.sigpic
Comment
Comment