Известие

Collapse
No announcement yet.

кофти тракане

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• кофти тракане

здравейте, от известно време карам ГТВ и до сега не съм срещал този проблем нито при ГТВ, нито при другите коли, които съм имал. При ляв завой от задна дясна гума се чува тракане, сякаш всеки момент ще си оставя гумата на завоя. колкото по-рязък е завоя толкова по бързо е тракането, при прав участък изчезва отново. някакви идеи какъв може да е проблема и евентуално цената по отстраняването. благодаря!

Първоначално публикувано от crashboy Покажи съобщение
    здравейте, от известно време карам ГТВ и до сега не съм срещал този проблем нито при ГТВ, нито при другите коли, които съм имал. При ляв завой от задна дясна гума се чува тракане, сякаш всеки момент ще си оставя гумата на завоя. колкото по-рязък е завоя толкова по бързо е тракането, при прав участък изчезва отново. някакви идеи какъв може да е проблема и евентуално цената по отстраняването. благодаря!

Провери си болтовете на джантите.
    Ако имаш разбити втулки отзад носач опира в джантата в завой. Огледай я - ако е от това по джантата ще има наранявания
    Виж за всеки случай и тампоните по ауспуха.
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Ако не е хлабава джанта аз залагам на външното каре
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
        Ако не е хлабава джанта аз залагам на външното каре

Задно ли
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
          Задно ли

Не задно, предно. Ха ха нищо, че му се чува отзад. Нека го провери, ако не е джантата.
          Alfa Romeo 75 24V

Comment

джантата със сигурност не е, това беше първото, което ми хрумна и на мен. а за звука със сигурност се чува отзад, за това гарантират хората, които съм возил и имат чувството, че нещо ще влезе при тях :Д и все пак ако е каре за каква пара става въпрос, ще чакам ли тотото или със скромна заплата ще се справя :Д

Comment

Първоначално публикувано от crashboy Покажи съобщение
              джантата със сигурност не е, това беше първото, което ми хрумна и на мен. а за звука със сигурност се чува отзад, за това гарантират хората, които съм возил и имат чувството, че нещо ще влезе при тях :Д и все пак ако е каре за каква пара става въпрос, ще чакам ли тотото или със скромна заплата ще се справя :Д

Колега, закара я при Никито ( Ферарист ) да ти я погледнат за да караш по спокойно че може да е нещо притеснително.
              sigpic

Comment

Working...
              X